söndag 21 januari 2007

Söndag morgon

Ja, visst är det vansinnigt att inte sova så här dags (om man inte skulle tumla om i sänghalmen med någon skön kvinna, för då är man väl ursäktad).

Jaja, skit i det. Lika bra att sätta lite plus och minus på kvällen/natten.

+ Ja, Booka Shade var ju lagom ösigt. Bra tryck i publiken, Jeriko var fullsmockat. Spritintaget var lagom. Söta flickor att titta på (bara titta. OK, lite känna på också, men inte mycket).

- Organisationen vid insläppet var sjudjävla dålig. Naivt nog inbillar man sig att det ska vara någon fördel med att köpa biljetter i förväg, t ex att de som har biljetter släpps in före de inte lika förutseende människorna. Men icke. Kön var nog 200 meter lång när vi kom dit vid halv tolv någonting. Vi hejade på D som då stod i mitten av kön ungefär. Jag och J som inte kände för att stå och frysa i vinden gick och tog en öl på Vinnys så länge. När vi kom tillbaks gott och väl trekvart senare såg det inte ut som om kön rört sig ett dugg. Jag tror att det nog tog trevart till innan vi var inne med avhängda jackor. Dåligt. Kö in, kö i garderoben, kö i baren, kö till garderoben igen. Mycket väntande och trampande blev det...

4 kommentarer:

Kuffen sa...

Vafan, har du känt på flickor du?

Booka Shade verkar vara nån techno/electro-snubbe va?

Alberts Prosaiska sa...

Nja, ett par störiga tjejer som trängde sig i kön in väckte ont blod, men de bad faktiskt lite om ursäkt senare när alla kommit in. Den ena såg riktigt smaklig ut. Dessvärre kom vad som måste varit hennes pojkvän senare och de råhånglade rejält. Så där hade man ju inte mycket att hämta.

Booka Shade: Se länken i föregående post. Det är två techno/electrosnubbar. Tyska dessutom.

Anonym sa...

Igår morse var det segt att knalla iväg till jobbet va, du Albert?

Alberts Prosaiska sa...

Näe, det var faktiskt inte så farligt. Jag sov inte så långt in på söndagen, alltså var jag ganska trött på söndagskvällen. detta innebar god sömn mellan söndag kväll och måndag morgon. Den mesta spriten hade dessutom gått ur kroppen där på söndagsmorgonkvisten.